Ratatouille*


Categorie: vega
Keuken: Mediteraan


Hoofdgerecht (4 personen)
25 min. (ca. 415 kcal p.p.)

4 el vloeibare boter
1 ui, gesnipperd
1 aubergine, in stukjes
1 rode paprika, in stukjes
1 courgette, in stukjes
2 tomaten, in partjes
1 teentje knoflook, fijn gehakt
2 tl tijmblaadjes
2 tl fijngehakte rozemarijn
300 g pasta of rijst
peper

Verwarm in een hapjespan 4 el vloeibare margarine.
Bak de ui ca. 1 min. Voeg de aubergine en paprika toe en roerbak ca. 3 min. Schep de courgette, de tomaat, de knoflook en de kruiden erdoor. Zet het vuur laag, leg het deksel op de hapjespan en laat de ratatouille in ca. 15 min. gaar worden. Schep af en toe om. Voeg peper naar smaak toe.
Serveer de ratatouille met (volkoren) pasta of rijst.

bron: vrouwonline.nl

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.