Bloemkool-Broccolischotel met brie*


Bereidingstijd: 35 min

 

Ingrediënten:

 

- 400 gram macaroni of penne rigate

- zout en versgemalen peper

- 2 eetlepels olijfolie

- 500 gram bloemkoolroosjes

- 300 gram broccoliroosjes

- 75 gram walnoten of hazelnoten ( grof gehakt)

- 250 gram brie in dunne plakken

 

-  Oven schaal ingevet

 

Bereiden:

 

Verwarm de oven op 180 graden. Kook de pasta beetgaar met zout. Giet af, laat goed uitlekken en schep de pasta in de ovenschaal. Sprenkel er olijfolie over en maal er een beetje peper over.

Kook intussen de roosjes bloemkool en broccoli 4 minuten, giet ze af en laat ze goed uitlekken.

Verdeel de roosjes en de noten over de pasta. Leg de brie erop en zet het gerecht 20 min. ( of tot de brie gesmolten is)  in de oven. Serveer de schotel bestrooid met een beetje peper.

 

 

Tip:

 -  Ook erg lekker zonder de pasta

-   Noten zijn evt. ook te vervangen door 100 gram hamreepjes

 

 

Bron: boodschappen

 


Voedingswaarde per persoon:

eiwit 35 g, vet 37, koolhydraten 83 g, kcal (kj) 180 (3380)

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb