Arretjescake*


Het wordt ook wel koude chocoladecake (zonder bakken) genoemd

- cakeblik en bakpapier of cakevormpjes
- 2 eieren (heb ik niet gebruikt)
- 4 theelepeltjes zoetstof (vloeibare natrena)
- 5 eetlepels cacaopoeder
- 250 gr margarine ( ik heb hiervoor in de plaats 200 gr. kokos cream gebruikt, supermarkt of bij de            turkse winkel/toko)
- 200 gr pinda's ongezouten of als je lekkerder vindt gezouten ( hiervoor in de plaats amandelen 150 gram    en een handje vol kokosrasp, amandelen zit minder kh in)

1. bekleed je cakeblik met bakpapier aan 1 stuk
2. roer de eieren met zoetstof schuimig,doe dan de cacao erdoor
3. smelt de margarine en roer er door
4. meng dan direct de pinda's erdoor en giet in je bakblik
5. laat 1 dag in de koeling staan of 3 uur in vriezer om op te stijven (met kokos cream hoeft het maar een        paar uurtjes in de koelkast)

Dit is ook erg lekker om als “muffins” te maken en is handig ( kun je ook nog eens iets lekkers meenemen )

bron: forum dr. Frank met aanpassingen van mijzelf

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.