Pastasalade


• bereiden 20 min
• 6 personen

Kooktechniek koken

Bevat Energie 450 kcal- Eiwit 17 g- Vet 16 g- Koolhydraten 60 g (per eenpersoonsportie)

Ingrediënten
• 1 zak fusilli (pasta, 500 g)
• 1 groentebouillontablet
• 2 el olijfolie extra vierge
• 1 teen knoflook, geperst
• 1/2 potje zongedroogde tomaten (a 295 g)
• 1 potje Kalamata-olijven (300 g)
• 1 duopak hamreepjes julienne (200 g)
• 2 rode uien, gesnipperd
• 1 courgette, in kleine blokjes
• 3 el tapenade sweet pepper (potje 140 g)

 

Bereiden:

 

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg het bouillontablet toe aan het kookwater. Giet de pasta af in een vergiet en spoel af met koud water om doorgaren te voorkomen. Schep de pasta in een grote schaal en meng de olie en de knoflook erdoor.

 

2. Snijd de tomaten in reepjes en halveer de olijven in de lengte. Voeg ze samen met de hamreepjes, de uien en de courgette toe aan de pasta. Schep de tapenade erdoor en breng op smaak met peper en zout.

 

Bron Allerhande 04 2010

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.