Italiaans roerbakgerecht met rundvlees en mozzarella


Ingrediënten:
• 200 gram Italiaanse roerbakgroenten (koeling)
• 150 gram rundvleesreepjes (bieflap of magere runderlap)
• 2 eetlepels olijfolie
• 1 teentje knoflook
• 1 ui
• zout en peper
• ½ bol mozzarella in reepjes


Bereiding:
1. Verhit een koekenpan met de olie.
2. Roerbak de biefreepjes kort om en om.
3. Voeg peper en zout toe en schep ze uit de pan.
4. Zet de pan terug op het vuur en bak de gesnipperde ui glazig.
5. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut mee.
6. Voeg de roerbakgroenten toe en bak het geheel 3 minuten.
7. Voeg de biefreepjes toe en maak alles op smaak met zout en peper.
8. Doe alles in een licht ingevette ovenschaal en leg de mozzarellareepjes er boven op.
9. Zet 1-2 minuten onder de hete grill.

 

bron: 1kiloperweek-zomerslank kookboekje

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb