Fase 2 Ontbijtrecepten


ONTBIJT

 

# 71

SLA SANDWICH

Benodigdheden

100 gram fricandeau

6 blaadjes ijsbergsla

peper

 

Bereidingswijze

Was de blaadjes sla en laat ze goed uitlekken.

Leg om en om een blaadje sla en een plakje fricandeau op elkaar. Bestrooi ieder plakje fricandeau met een beetje peper.

 

# 72

GEKOOKTE HAM MET TOMAAT EN ROEREI

Benodigdheden

75 gram gekookte ham in plakjes

1 ei

1 tomaat

peper, paprikapoeder

1 eetlepel olie

 

Bereidingswijze

verhit de olie in een pan.

Roer het ei los in een kommetje met peper en paprikapoeder.

Giet het eimengsel in de pan en maak er een roerei van.

Was de tomaat en snij deze in plakjes.

Let op een bord de plakjes ham, leg de tomaatplakjes erop en daarop het roerei.

 

# 73

KWARKONTBIJT

Benodigdheden

100 gram magere kwark

100 gram magere vruchtenkwark, zonder toegevoegde suiker

 

Bereidingswijze

Meng de twee soorten kwark met elkaar. Gebruik eventueel een mixer voor een luchtiger resultaat.

 

# 74

SPIEGELEI MET FIJNGEHAKTE PETERSELIE EN KAAS

Benodigdheden

2 eieren

2 plakken kaas, 30+, ca. 40 gram

1 eetlepel fijngehakte peterselie (vers)

1 eetlepel olie

 

 

 

 

Bereidingswijze

Was de peterselie en hak deze fijn.

Verhit de olie in de pan.

Breek boven de pan de eieren stuk, heel voorzichtig zodat de dooier heel blijft.

Bak het ei tot dat de dooier ongeveer gestold is.

Leg op ieder ei een plak kaas en laat dit smelten.

Strooi er de peterselie over en leg de eieren op een bord.

 

# 75

KIPFILET ONTBIJT

Benodigdheden

100 gram kipfilet (vleeswaar) of gerookte kipfilet

5 kerstomaatjes

theelepel mayonaise

 

Bereidingswijze

Snij de kipfilet in reepjes.

Was de kerstomaatjes en halveer ze.

Meng de tomaatjes en de kipfilet en de mayonaise.

 

# 76

HÜTTENKASE ONTBIJT

Benodigdheden

200 gram Hüttenkäse

10 hazelnoten

1/2 eetlepel (noten)olie

 

Bereidingswijze

Hak de hazelnoten fijn.

Meng de hüttenkäse met de stukjes hazelnoot en de (noten)olie.

 

# 77

VLEESWAARPLANKJE

Benodigdheden

4 plakjes rookvlees

2 plakjes kipfilet

2 plakjes fricandeau

2 plakjes rosbief

peper

 

Bereidingswijze

Bestrooi de rosbief en fricandeau met wat peper.

Vouw alle plakjes vleeswaar in vieren, steek er een cocktailprikker door.

 

# 78

KWARK HÜTTENKÄSE ONTBIJT

Benodigdheden

100 gram magere kwark

100 gram hüttenkäse

kruiden en specerijen zoals bieslook, peper, peterselie

 

 

Bereidingswijze

Meng de kwark door de hüttenkäse. Was de bieslook en peterselie. Hak de peterselie fijn en knip de bieslook fijn.

Roer dit door het mengsel en maak op smaak met peper.

 

# 79

KAASOMELET

Benodigdheden

2 eieren

5 champignons

50 gram 20+ belegen kruidenkaas

1 eetlepel olie

1 eetlepel sojaroom

peper, paprikapoeder

 

Bereidingswijze

Klop de eieren los met de peper en paprikapoeder en de sojaroom.

Veeg de champignons schoon en snij ze in plakjes.

Verhit in een pan de eetlepel olie en bak eerst de champignons aan. Giet daarna het eimengsel erin.

Als het ei bijna gestold is kun je er de kruidenkaas in plakjes opleggen en laten smelten.

 

# 80

KIPFILET MET AVOCADO

Benodigdheden

halve avocado

100 gram kipfilet, in plakjes

 

Bereidingswijze

Schil de avocado en snij deze in reepjes net zoveel als er plakjes kipfilet zijn.

Omwikkel de avocado met de plakjes kipfilet.

 

# 81

EI TOMAAT SANDWICH

Benodigdheden

2 eieren

1 tomaat

2 plakken kaas

2 plakken ham

 

Bereidingswijze

Kook de twee eieren gaar.

Was ondertussen de tomaat en snij die in 4 plakken.

Als de eieren gaar zijn, iets laten afkoelen, pellen en in tweeën snijden.

Leg op iedere plak tomaat een half ei en daarboven op een plak kaas of een plak ham.

 

# 82

VRUCHTENKWARK ONTBIJT

Benodigdheden

100 gram magere kwark

100 gram vruchtenkwark zonder toegevoegde suiker en 0% vet

eventueel nog wat suikervrije limonadesiroop

Bereidingswijze

Meng de magere kwark met de magere vruchtenkwark en eventueel suikervrije limonadesiroop naar smaak.

Je kunt er ook een soort van vlaflip van maken:

onderin de suikervrije limonadesiroop, daarop de magere kwark en daarop de vruchtenkwark.

Rietje erin, lange lepel erbij

 

#83

KIPSALADEONTBIJT

Benodigdheden

100 gram gerookte kipfilet

6 blaadjes ijsbergsla

1/4 komkommer

peper

 

Bereidingswijze

Was de blaadjes sla en laat ze goed uitlekken. scheur ze daarna in stukken.

Schil de komkommer en snij deze in blokjes.

Snij de gerookte kipfilet in blokjes.

Meng alles door elkaar en bestrooi het met peper.

 

#84

KAASPLANKJE

Benodigdheden

  • 4 soorten kaas bijvoorbeeld: 20+ komijnekaas, 20+ kruidnagelkaas, 30+ belegen kaas, rookkaas
  • In totaal tussen de 80-100 gram
  • 8 kerstomaatjes

 

Bereidingswijze

Snij de kaas in blokjes. Probeer er 8 blokjes van te maken. Of als je plakjes hebt: vouw de plakjes een aantal keren zodat je een torentje krijgt.

Was de kerstomaatjes en prik die met een cocktailprikker op de blokjes kaas.

 

#85

GEBAKKEN EI MET BACON

Benodigdheden

  • 2 eieren
  • 6 plakjes bacon
  • 1 eetlepel olie
  • peper
  • paprikapoeder

 

Bereidingswijze

Breek de eieren in een kom en roer ze goed los met de kruiden.

Verhit in een pan de olie en bak hierin de bacon. Giet daarover heen het eimengsel en bak dit gaar.

 

#86

TOMATEN MET HÜTTENKÄSE

Benodigdheden

  • 2 grote tomaten
  • 200 gram hüttenkäse
  • peper

Bereidingswijze

Was de tomaten, snij er een kapje af en haal de tomaten leeg.

Meng de hüttenkäse met peper en doe dit in de tomaten.

Als er iets over is dit apart erbij eten.

 

#87

KWARKONTBIJT

Benodigdheden

  • 200 gram magere kwark
  • 2-3 eetlepels suikervrije limonadesiroop

 

Bereidingswijze

Meng de kwark met de limonadesiroop. Door een mixer te gebruiken krijg je een nog luchtiger resultaat.

 

#88

AVOCADO MET CORNED BEEF

Benodigdheden

  • 1/2 avocado
  • 100 gram cornedbeef

 

Bereidingswijze

Schil de avocado en snij deze in zoveel repen als er plakjes corned beef zijn.

Rol iedere reep avocado in een plakje cornedbeef.

 

#89

KWARK NOTEN ONTBIJT

Benodigdheden

  • 100 gram magere kwark
  • 100 gram hüttenkäse
  • 10 hazelnoten
  • evt. theelepel (noten)olie

 

Bereidingswijze

Hak de hazelnoten fijn.

Meng de kwark met de hüttenkäse en de gehakte hazelnoten. Eventueel wat olie erdoor.

 

#90

ASPERGES IN HAM

Benodigdheden

  • 100 gram achterham
  • 6 asperges (uit pot) of zoveel als er plakjes ham zijn
  • paprikapoeder

 

Bereidingswijze

Wikkel de asperges in de ham. Bestrooi deze naar smaak met paprikapoeder.

 

#91

EI MET ROOKVLEES

Benodigdheden

  • 2 eieren
  • 8 plakjes rookvlees

Bereidingswijze

Kook de eieren gaar. Laat ze iets afkoelen, pel ze dan en snij ze in vieren.

Omwikkel ieder partje met een plakje rookvlees en steek er een cocktailprikker door.

 

#92

BROOD MET KWARK

Benodigdheden

  • 1 snee volkorenbrood (glutenvrij: glutenvrij brood)
  •  
  • dieethalvarine
  • 20+ kaas, 1 plak, ca. 20 gram
  • 100 gram magere kwark naturel
  • eventueel zoetstof

 

Bereidingswijze

Besmeer de boterham met dieethalvarine (5 gram per boterham) en beleg deze met de kaas.

Gebruik de kwark er apart bij. Meng deze eventueel met wat zoetstof.

 

#93

MUESLI ONTBIJT

Benodigdheden

  • 1 eetlepel muesli (glutenvrij: glutenvrije muesli)
  • 1 mandarijn
  • 50 ml. magere yoghurt
  • 100 gram magere kwark

 

Bereidingswijze

Pel het mandarijntje en verdeel deze in partjes.

Meng de yoghurt met de kwark en roer de muesli erdoor.

Tot slot de partjes mandarijn er door scheppen.

 

 

#94

BROOD MET EI

Benodigdheden

  • 1 snee volkorenbrood (glutenvrij: glutenvrij brood)
  • 1 ei
  • 2 plakjes ham
  • 1 eetlepel olie
  • peper

Bereidingswijze

Roer het ei los met de peper.

Verhit in een pan de olie, leg hierin de plakjes ham en giet hierover heen het eimengsel.

Laat het ei gaar worden.

Leg tot slot het ham-eimengsel op de boterham.

 

#95

MUESLIBROOD EN HÜTTENKÄSE

Benodigdheden

  • 1 snee muesli brood (glutenvrij: glutenvrij brood)
  • dieethalvarine
  • 100 gram hüttenkäse
  • 5 hazelnoten

 

Bereidingswijze

Besmeer het mueslibrood met de dieethalvarine.

Hak de hazelnoten fijn en meng dit met de hüttenkäse.

 

#96

ROGGEBROOD EN YOGHURT ONTBIJT

Benodigdheden

  • 1 snee roggebrood (glutenvrij: glutenvrij brood)
  • dieethalvarine
  • 1 plak kaas, 20+, 20 gram
  • 150 ml. magere yoghurt
  • eventueel zoetstof

 

Bereidingswijze

Besmeer het roggebrood met de dieethalvarine (5 gram) en beleg deze met de kaas.

Meng de yoghurt eventueel met zoetstof.

 

#97

VOLKORENBROOD MET GEKOOKT EI

Benodigdheden

  • 1 snee volkorenbrood (glutenvrij: glutenvrij brood)
  • dieethalvarine
  • 1 plak kipfilet
  • 1 ei

 

Bereidingswijze

Besmeer het volkorenbrood met de dieethalvarine en beleg deze met de kipfilet.

Kook het ei gaar.

 

#98

KWARK-MUESLI ONTBIJT

Benodigdheden

  • 100 gram magere kwark
  • 50 ml. magere yoghurt
  • 1 kiwi
  • 1 eetlepel muesli (glutenvrij: glutenvrij muesli)

 

Bereidingswijze

Meng de kwark met de yoghurt en schep er daarna de muesli door.

Schil de kiwi en snij deze in plakjes.

Eet kiwi apart van het muesli-kwark mengsel omdat de kiwi de kwark een rare smaak kan geven.

 

#99

VOLKORENBROOD MET SCHAALTJE KWARK

Benodigdheden

  • 1 snee volkorenbrood (glutenvrij: glutenvrije boterham)
  • dieethalvarine
  • 2 plakjes rookvlees
  • 100 gram magere kwark
  • 50 ml. magere yoghurt
  • evt. zoetstof of suikervrije limonadesiroop

 

Bereidingswijze

Besmeer de boterham met dieethalvarine en beleg deze met de plakjes rookvlees.

Meng de kwark met de yoghurt.

Voeg eventueel wat zoetstof of suikervrije limonadesiroop toe.

 

#100

APPEL MUESLI ONTBIJT

Benodigdheden

  • 100 gram magere kwark
  • 1 appel
  • 1 eetlepel muesli (glutenvrij: glutenvrije muesli)

 

Bereidingswijze

Was de appel en snij deze in kleine blokjes. Eventueel de schil verwijderen.

Meng de kwark met de appel en de muesli.

 

#101

ROGGEBROOD MET EEN EI

Benodigdheden

  • 1 sneetje roggebrood (glutenvrij: glutenvrij brood)
  • dieethalvarine
  • 1 plak 20+ kaas
  • 1 ei

 

Bereidingswijze

Kook het eitje gaar. Laat het ei een beetje afkoelen en pel deze. Snij deze in plakjes.

Besmeer het roggebrood met de dieethalvarine en beleg deze met de kaas en daarop de plakjes ei.

 

#102

VOLKORENBROOD MET KIP EN AVOCADO

Benodigdheden

  • 1 snee volkorenbrood (glutenvrij: glutenvrij brood)
  • dieethalvarine
  • 4 plakjes kipfilet
  • 1/2 avocado

 

Bereidingswijze

Schil de avocado en snij de helft in vier repen.

Besmeer de boterham, snij deze in vier partjes en leg op ieder partje een plakje kipfilet en een reep avocado

 

#103

MUESLI BROOD EN YOGHURT

Benodigdheden

  • 1 sneetje mueslibrood (glutenvrij: glutenvrij brood)
  • dieethalvarine
  • fricandeau, 2 plakjes
  • 150 ml. magere yoghurt
  • eventueel zoetstof

 

Bereidingswijze

Besmeer de muesliboterham met dieethalvarine en beleg deze met de fricandeau.

Indien gewenst: meng de yoghurt met de zoetstof.

 

#104

VOLKORENBROOD MET SPIEGELEI EN HAM

Benodigdheden

  • 1 snee volkorenbrood (glutenvrij: glutenvrijbrood)
  • 1/2 eetlepel olie
  • 1 ei
  • 1 plak ham
  • peper

 

Bereidingswijze

Verhit in een pan de olie, leg daarin het plakje ham. Breek daarop het ei en bak het ei gaar.

Leg op de boterham de ham met spiegelei en bestrooi het met peper.

 

 

#105

KWARK MET MUESLI EN MANDARIJN

Benodigdheden

  • 100 gram magere kwark
  • 2 eetlepels muesli (glutenvrij: glutenvrije muesli)
  • 1 mandarijn

 

Bereidingswijze

Pel de mandarijn en verdeel deze in partjes. Meng de kwark met muesli en mandarijn.

 

#106

VOLKORENONTBIJT

Benodigdheden

  • 2 snee volkorenbrood
  • dieethalvarine
  • 1 plak 30+ kaas, 20 gram
  • 1 plak kipfilet, 15 gram

 

Bereidingswijze

Besmeer de boterhammen met de dieethalvarine en beleg de ene boterham met kaas en de andere met kipfilet.

 

#107

VOLKOREN+ROGGE ONTBIJT

Benodigdheden

  • 1 snee volkorenbrood
  • 1 snee roggebrood
  • dieethalvarine
  • 1 plak 30 + kaas, 20 gram
  • 1 plak 20+ of 30+ komijnekaas, 20 gram

 

Bereidingswijze

Besmeer het sneetje roggebrood en het sneetje volkorenbrood met dieethalvarine.

Beleg het roggebrood met de 30+ kaas en het volkorenbrood met de komijnekaas.

#108

YOGHURT MUESLI ONTBIJT

Benodigdheden

  • 200 ml. magere yoghurt
  • 3 eetlepels muesli, ongezoet
  • 1 kiwi
  • eventueel suikervrije limonadesiroop of zoetstof

 

Bereidingswijze

Meng de yoghurt met de muesli. Indien gewenst kan suikervrije limonadesiroop of zoetstof worden toegevoegd.

Schil de kiwi en snij deze in plakjes of snij de kiwi door de helft en lepel deze uit.

 

#109

ROGGE EN YOGHURT/MUESLI ONTBIJT

Benodigdheden

  • 1 snee roggebrood
  • dieethalvarine
  • 30+ kaas, 1 plak, 20 gram
  • 200 ml. magere yoghurt
  • 1 eetlepel muesli
  • 1 mandarijn

 

Bereidingswijze

Besmeer het roggebrood met de dieethalvarine en beleg het met de kaas.

Meng de yoghurt met de muesli. Schil de mandarijn, verdeel deze in plakjes en meng het door de yoghurt met muesli.

 

 

#110

VOLKORENONTBIJT

Benodigdheden

  • 2 sneetjes volkorenbrood
  • dieethalvarine
  • 1 eetlepel olie
  • 1 ei
  • 1 tomaat
  • 1 plak 30+ kaas
  • peper

 

Bereidingswijze

Besmeer de volkorenboterhammen met de dieethalvarine.

Klop het ei los in een kom met peper. Verhit in een pan de olie.

Was de tomaat en snij deze in plakjes. Snij de kaas in stukjes.

Giet het eimengsel in de olie en maak er een roerei van. Leg de tomaatplakjes op de boterham.

Als het ei gaar is, zet het vuur laag en leg er de kaasstukjes op en warm het goed door.

Let het roerei op de sneetjes brood.

 

#111

KWARK YOGHURT MUESLI ONTBIJT

Benodigdheden

  • 100 gram magere kwark
  • 100 ml. magere yoghurt
  • 1 appel
  • 2 eetlepels muesli

 

Bereidingswijze

Meng de kwark met de yoghurt en de muesli.

Schil de appel en snij deze in kleine stukjes en meng dit door de kwark/muesli.

 

#112

VOLKORENONTBIJT

Benodigdheden

  • 2 sneetjes volkorenbrood
  • dieethalvarine
  • 2 plakjes rookvlees, samen 15 gram
  • 1 plakje kipfilet, 15 gram

 

Bereidingswijze

Besmeer de sneetjes volkorenbrood met dieethalvarine.

Beleg het ene sneetje met het rookvlees, de andere met kipfilet.

 

#113

VOLKORENONTBIJT

Benodigdheden

  • 2 snee volkorenbrood
  • dieethalvarine
  • 1 plak 30+ kaas, 20 gram
  • 1 plak achterham, 15 gram

 

Bereidingswijze

Besmeer de boterhammen met de dieethalvarine en beleg de ene boterham met kaas en de andere met achterham.

 

#114

PEER MUESLI ONTBIJT

Benodigdheden

  • 100 gram magere kwark
  • 1 appel
  • 2 eetlepel muesli (glutenvrij: glutenvrije muesli)

 

Bereidingswijze

Was de peer en snij deze in kleine blokjes. Eventueel de schil verwijderen.

Meng de kwark met de peer en de muesli.

 

#115

ROGGEBROOD MET KAAS

Benodigdheden

  • 1 sneetje roggebrood
  • 1 sneetje volkorenbrood
  • dieethalvarine
  • 1 plak 20+ kaas
  • 2 plakjes rookvlees
  • 1 ei

 

Bereidingswijze

Besmeer het roggebrood met de dieethalvarine en beleg deze met de kaas. Besmeer de volkorenboterham met dieethalvarine en beleg deze met het rookvlees.

Kook het ei gaar, laat even afkoelen en pel deze en snij deze daarna in plakjes en leg dit op het roggebrood en het volkorenbrood.

 

 

#116

BROOD MET KWARK

Benodigdheden

  • 1 snee volkorenbrood
  • dieethalvarine
  • 20+ kaas, 1 plak, ca. 20 gram
  • 100 gram magere kwark naturel
  • 1 mandarijn
  • eventueel zoetstof

 

Bereidingswijze

Besmeer de boterham met dieethalvarine (5 gram per boterham) en beleg deze met de kaas.

Pel het mandarijntje en verdeel het in partjes en meng dit door de kwark.

Gebruik de kwark er apart bij. Meng deze eventueel met wat zoetstof.

 

#117

VOLKORENONTBIJT

Benodigdheden

  • 2 sneetjes volkorenbrood
  • dieethalvarine
  • 2 plakjes rookvlees, samen 15 gram
  • 1 plakje kipfilet, 15 gram

 

Bereidingswijze

Besmeer de sneetjes volkorenbrood met dieethalvarine.

Beleg het ene sneetje met het rookvlees, de andere met kipfilet.

 

 

#118

VOLKORENBROOD MET KIP EN AVOCADO

Benodigdheden

  • 2 snee volkorenbrood
  • dieethalvarine
  • 2 plakjes kipfilet
  • 2 plakjes achterham
  • 1 avocado

 

Bereidingswijze

Schil de avocado en snij iedere helft in vier repen.

Besmeer de boterham, snij deze in vier partjes en leg op ieder partje een half plakje kipfilet en een reep avocado.

Besmeer de andere boterham en snij deze in vier partjes en leg op ieder partje een 1/2 plakje achterham en een reep avocado.

 

#119

KWARK YOGHURT MUESLI ONTBIJT

Benodigdheden

  • 100 gram magere kwark
  • 100 ml. magere yoghurt
  • 1 sinaasappel
  • 2 eetlepels muesli

 

Bereidingswijze

Meng de kwark met de yoghurt en de muesli.

Schil de sinaasappel en verdeel deze in partjes en meng dit door de kwark/muesli.

 

#120

VOLKORENBROOD MET SCHAALTJE KWARK

Benodigdheden

  • 2 snee volkorenbrood
  • dieethalvarine
  • 2 plakjes rookvlees
  • 1 plak kaas, 20 +
  • 100 gram magere kwark
  • 50 ml. magere yoghurt
  • evt. zoetstof of suikervrije limonadesiroop

 

Bereidingswijze

Besmeer de boterhammen met dieethalvarine en beleg de ene met de plakjes rookvlees en de andere met de kaas.

Meng de kwark met de yoghurt.

Voeg eventueel wat zoetstof of suikervrije limonadesiroop toe.

 

#121

PEER MUESLI ONTBIJT

Benodigdheden

  • 100 gram magere kwark
  • 100 ml. magere yoghurt
  • 1 peer
  • 2 eetlepels muesli

 

Bereidingswijze

Was de peer en snij deze in kleine blokjes. Eventueel de schil verwijderen.

Meng de kwark met de yoghurt, de peer en de muesli.

 

#122

ROGGEBROOD MET EEN EI

Benodigdheden

  • 1 sneetje roggebrood
  • 1 sneetje volkorenbrood
  • dieethalvarine
  • 2 plakjes bacon
  • 1 plak 20+ kaas
  • 1 ei

 

 

Bereidingswijze

Kook het eitje gaar. Laat het ei een beetje afkoelen en pel deze. Snij deze in plakjes.

Besmeer het roggebrood met de dieethalvarine en beleg deze met de kaas en daarop de plakjes ei.

Besmeer de volkorenboterham met de dieethalvarine en beleg deze met de plakjes bacon.

 

#123

VOLKORENBROOD MET KIP, KAAS EN KIWI

Benodigdheden

  • 2 snee volkorenbrood
  • dieethalvarine
  • 2 plakjes kipfilet
  • 1 plak 20+ (komijne)kaas
  • 1 kiwi

 

Bereidingswijze

Besmeer de boterhammen, beleg de ene boterham met de kipfilet, de andere met de kaas.

Schil de kiwi en snij deze in plakjes. Leg de kiwi op de kipfilet en op de kaas.

 

#124

MUESLI BROOD EN YOGHURT

Benodigdheden

  • 1 sneetje mueslibrood
  • 1 snee volkorenbrood
  • dieethalvarine
  • fricandeau, 2 plakjes
  • 100 gram magere kwark
  • 100 ml. magere yoghurt
  • eventueel zoetstof

 

Bereidingswijze

Besmeer de muesliboterham met dieethalvarine en besmeer de volkorenboterham met dieethalvarine en beleg deze met de fricandeau.

Meng de yoghurt met de kwark en eventueel met de zoetstof.

 

#125

VOLKORENBROOD MET SPIEGELEI EN HAM

Benodigdheden

  • 2 snee volkorenbrood
  • dieethalvarine
  • 1/2 eetlepel olie
  • 1 ei
  • 1 plak ham
  • 1 plak kaas
  • peper

 

Bereidingswijze

Verhit in een pan de olie, leg daarin het plakje ham. Breek daarop het ei en bak het ei gaar.

Leg op de boterham de ham met spiegelei en bestrooi het met peper.

Besmeer de andere boterham met dieethalvarine en beleg deze met de kaas.

 

 

 

#126

KWARK MET MUESLI EN MANDARIJN

Benodigdheden

  • 100 gram magere kwark
  • 100 ml. magere yoghurt
  • 3 eetlepels muesli
  • 1 mandarijn

 

Bereidingswijze

Pel de mandarijn en verdeel deze in partjes. Meng de kwark met de yoghurt, de muesli en mandarijn.

 bron: emails dr. Frank forum