Supersnelle aardbei yoghurttaart van Philadelphia


Ingrediënten voor 8
• 1 kant-en-klare taartbodem van cake of korstdeeg (doorsnede 20 cm)
• 4 eetlepels frambozenjam of andere rode jam
• 300 g Philadelphia Naturel
• 150 g Griekse yoghurt
• 2 zakjes vanillesuiker
• 4 eetlepels witte basterdsuiker
• 250 g aardbeien

Bereidingswijze

Stap 1
Leg de taartbodem op een platte serveerschaal en strijk met de bolle
kant van een lepel de jam erover uit.

Stap 2
Meng in een kom de Philadelphia Naturel met de Griekse yoghurt en de
vanillesuiker. Zoet de vulling met basterdsuiker naar smaak. Schep het
mengsel op de taartbodem en strijk de bovenkant glad.

Stap 4
Was de aardbeien voorzichtig in een bak koud water en dep ze droog.
Verwijder de kroontjes en halveer de aardbeien. Garneer de taart ermee.
Serveer de taart direct of laat de vulling nog 30 minuten opstijven in de koelkast ( dat laatste is wel het lekkerst).

 

Ook lekker als toetje!

 

 

bron: website van Philadelphia

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb