Tomacho*
Ingrediënten:
1 a 2 tomaten
4 a 6 blaadjes basilicum
4 a 6 bolletjes mozzarella
zwarte olijven
parmazaanse kaas
eventueel rucola
6 eetlepels olijfolie
3 eetlepels balsamico azijn
geroosterd pijnboompitten
Bereidingswijze:
4 a 6 blaadjes basilicum
4 a 6 bolletjes mozzarella
zwarte olijven
parmazaanse kaas
eventueel rucola
6 eetlepels olijfolie
3 eetlepels balsamico azijn
geroosterd pijnboompitten
Bereidingswijze:
Snij de tomaten in ronde plakjes en leg deze op een bord
Doe hierop de mozzarella op bij ieder plakje tomaat en een blaadje basilicum, doe rondom de zwarte olijven erdoor de geroosterde pijnboompitten eventueel een paar blaadje rucolla erbij en rasp met een kaasschaaf de parmazaanse kaas erdoor. Voeg nu de dressing van olijfolie en balsamico toe.
bron: recept van lowcarbdiva
Reactie plaatsen
Reacties