Cocktailprikkertjes, zowel vegetarisch als met vlees
Neem een lange coctailprikker
Doe daar op:
- stukje tomaat
- olijfje
- mozzarella (neem wel de kleine bolletjes want anders krijg je het bijna niet op de prikker) Of FETA ( maar houdt er rekening mee dat dit gaat afbrokkelen bij het aanprikken)
Smeer deze in met een pesto-saus of basilicum of Italiaanse kruiden met een beetje olijfolie
Leuk als voorgerechtje, amuse of hapje.
Variatie:
Kaas, komkommer, augurkje, zilveruitje, tomaatjes, gehaktballetje, stukje gebraden worst, fuet of droge worst etc etc.
Tip: Kaas moet wel hard of wat groter zijn, anders brokkelt het stukje kapot bij het aanprikken.
Laat je fantasie zijn gang gaan, komen er vast lekkere creatie's uit
Wikkel het in folie en dan kun je het ook meenemen naar je werk
bron: basis recept is van lowcarbdiva en aanvulling van mijzelf
Reactie plaatsen
Reacties