Ratatouille met kip


Keuken: Mediteraan


Hoofdgerecht (2/3 personen)
25 min.

4 el vloeibare boter
1 ui, gesnipperd
1 aubergine, in stukjes
1 rode paprika, in stukjes
1 courgette, in stukjes
2 tomaten, in partjes
1 teentje knoflook, fijn gehakt
2 tl tijmblaadjes
2 tl fijngehakte rozemarijn
300 g kipfilet
peper , knoflook en chili ( uit de molen)

Verwarm in een hapjespan 4 el vloeibare boter.
Bak de ui ca. 1 min. Voeg de aubergine en paprika toe en roerbak ca. 3 min. Schep de courgette, de tomaat, de knoflook en de kruiden erdoor. Zet het vuur laag, leg het deksel op de hapjespan en laat de ratatouille in ca. 15 min. gaar worden. Schep af en toe om. Voeg peper naar smaak toe.
Bak ondertussen de kipfilet in een andere pan, filet een beetje kruiden met kipkruiden, knoflook ( uit de molen), chili ( uit de molen). Wanneer de kip klaar is bij de groente voegen en nog even laten mee sudderen.

.

bron: vrouwonline en aangepast door mijzelf

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb